"Ik heb een klacht, ervaar een beperking en ik ben daar niet helemaal gerust over".

Maakt u zich zorgen over uw gezondheid, praat hierover dan met uw huisarts of neem direct contact met ons op. Het ParaMedisch Centrum Zuid biedt professionele, kwalitatief hoogwaardige zorg aan volwassenen en kinderen op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie, logopedie en oefentherapie Cesar.

headerfoto

Maak meteen een afspraak: 

 

phone
 
046-4007707
 
e mail
 

info@pmczuid.nl 

 

Tarieven 2022


De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. In de meeste gevallen wordt de rekening van de behandeling dan ook rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

De behandelvoorwaarden en hoogte tarieven kunnen verschillen per verzekeraar. U kunt uw polis raadplegen om te kijken wat de vergoedingsmogelijkheden zijn of bel hiervoor naar de praktijk.

De particuliere tarieven die per discipline gehanteerd worden zijn:


Fysiotherapie


Ergotherapie


Osteopathie **** Kosten dienen direct te worden voldaan per pin of contant. U krijgt een nota waarmee u uw zorgkosten kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Oefentherapie Cesar


Logopedie

 

Logopediekosten worden door de zorgverzekeraars vergoed vanuit het basispakket als de behandeling plaatsvindt op basis van een geldige verwijzing door een arts of specialist. 
 
Overleg met derden in de praktijk €36,00
Het tarief voor overleg met derden, niet zijnde de verwijzer, kan niet in rekening worden gebracht bij de zorgverzekeraar en wordt in rekening gebracht aan derden/ de instantie die om het overleg vraagt. Het betreft een tarief per half uur.
 
Overleg met derden op locatie €48,00
Het tarief voor overleg met derden, niet zijnde de verwijzer, kan niet in rekening worden gebracht bij de zorgverzekeraar en wordt in rekening gebracht aan derden/ de instantie die om het overleg vraagt. Het betreft een tarief per half uur.
 
Verslaglegging aan derden €36,00
Het tarief voor de verslaglegging aan derden, niet zijnde de verwijzer, kan niet in rekening worden gebracht bij de zorgverzekeraar en wordt in rekening gebracht aan derden/de instantie die om het verslag vraagt. Het betreft een tarief per half uur.
 
Verzuimtarief niet nagekomen of te laat afgemelde afspraak €36,00
Indien een behandeling niet tijdig afgezegd wordt (korter dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling), wordt het verzuimtarief toegepast. Het verzuimtarief wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Dit dient u zelf te betalen.

Fysio Fitness

 

Voor de tarieven kunt u het beste contact met ons opnemen.


Afspraken afzeggen of verzetten

 

Onverhoopt verhinderd?

Afspraken dienen 24 uur van te voren worden afgezegd. U kunt uw afspraak afzeggen via telefoon of e-mail. Te laat of niet afgezegde behandelingen worden door de zorgverzekeraar niet vergoed en worden bij u persoonlijk in rekening gebracht.

 

*** Dit geldt bij afspraken die niet volgens onze betalingsvoorwaarden zijn geannuleerd.

 

© Typefouten voorbehouden.
Prijzen zijn geldig t/m 31 december 2022


Informatie

Bel voor informatie of een afspraak naar:

046 - 4007707

E-mail: info@pmczuid.nl

Privacy verklaring: link

 

Directe Toegankelijkheid

Voor een behandeling is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist niet nodig.

acceptPatienten beoordelen de praktijk met een 9,2

Certificaat Qualizorg

HKZ-certificaat

© 2022 ParaMedisch Centrum Zuid
Ontwikkeling en hosting: Webdesign Creations
Back to Top