Maak meteen een afspraak: 

 

phone
 
046-4007707
 
e mail
 

info@pmczuid.nl 

 

Diëtetiek

 

“Hoe kan ik op een verantwoorde manier blijvend gewichtsverlies bereiken?”

“Mijn sociale leven wordt beperkt door darmproblemen”

“Na trainingen/wedstrijden herstel ik slecht waardoor ik niet optimaal presteer”

 

De diëtist geeft voedingsadviezen aan diverse doelgroepen waaronder kinderen, volwassenen, (kwetsbare) ouderen en (top)sporters. Bij voedingsvragen en/of voedingsgerelateerde klachten zoals o.a. overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, maag-darm problemen en ondervoeding  kunt u contact opnemen met de diëtist.

Bij de aanmelding wordt een intakegesprek van ongeveer 60 minuten gepland. Het intakegesprek is bedoeld voor een stuk wederzijdse kennismaking en voor het in kaart brengen van de hulpvraag en verwachtingen. Verder wordt een algehele anamnese afgenomen. Op basis hiervan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin concrete doelen worden opgenomen.

De eerste vervolgafspraak (afhankelijk van de diagnose) wordt over 2-4 weken gepland. Gedurende de vervolgconsulten gaat de cliënt samen met de diëtist aan de slag met het behalen van de gestelde doel(en).

 

Kosten en vergoeding

Dieetadvisering is opgenomen in het basispakket van uw zorgverzekering en in veel aanvullende pakketten. Wilt u informatie over welke vergoeding in uw situatie van toepassing is neem dan gerust contact op met het secretariaat van de afdeling Voeding en Dieet van MeanderGroep via 045-5467495 of met de klantenservice 0900-6990699.

 

Informatie

Bel voor informatie of een afspraak naar:

046 - 4007707

E-mail: info@pmczuid.nl

Privacy verklaring: link

 

Directe Toegankelijkheid

Voor een behandeling is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist niet nodig.

acceptPatienten beoordelen de praktijk met een 9,2

Certificaat Qualizorg

HKZ-certificaat

© 2023 ParaMedisch Centrum Zuid
Ontwikkeling en hosting: Webdesign Creations
Back to Top